blog      contact

blog

Acum că ai ajuns la ibis,

bucură-te de relaxare, de atmosfera vibrantă a acestui nou hub social, de confort atunci când lucrezi în zonele special amenajate sau de o masă memorabilă, la Albert’s Place.

ibis Bucharest Politehnica aduce în România noul design Agora al brandului ibis.

Experiența ta începe de îndată ce intri în Agora social hub cu un decor premium, simplu. Spațiul social te invită să explorezi mai multe zone, la fel cum ai face atunci când vizitezi o casă.
Atenția la detalii, împreună cu materialele industriale, conferă spațiului public un spirit contemporan.
Ca o reflectare a ADN-ului muzical al brandului ibis, hotelul are numeroase elemente inspirate din muzică și oferă oricând o atmosferă plină de viață, bogată în acorduri muzicale.

ibis Bucharest Politehnica este pentru cei care iubesc acea extra atenție!

Avem grijă de fiecare detaliu pentru a te face să te simți ca acasă.
Tot ce trebuie să faci este să te relaxezi și să te bucuri!
ibis Bucharest Politehnica pune la dispoziția ta 158 camere moderne, izolate fonic, cu perdele opace, băi spațioase și paturi foarte confortabile. Patul Sweetbed ™ by ibis este un semn distinctiv al brandului, care garantează un somn de calitate în toate hotelurile din întreaga lume, datorită pernelor sale mari, pufoase, pilote super-moi, saltele de înaltă tehnologie care se adaptează corpului.
Hotelul este ideal atât pentru cei ce călătoresc în scop de afaceri, turiști tineri, familii, cât și pentru oaspeți cu mobilitate redusă.

Centrul de conferințe al hotelului include 4 săli de evenimente cu capacitate de până la 150 de persoane, cu lumină naturală, echipamente tehnice de ultimă generație, zone pentru relaxare și pauze de cafea, acces la terase.

Hotelul beneficiază, de asemenea, de o parcare generoasă, atât interioară, cât și exterioară.
Special pentru tine, ibis Bucharest Politehnica îți propune un concept de restaurant nou și surprinzător, bucătărie internațională orientată pe specialități la grill și o selecție largă de vinuri locale pentru toate gusturile. Alberts’s Place este un loc confortabil unde îți poți petrece timpul întâlnindu-te cu prietenii, citind o carte sau pur și simplu lucrând, în timp ce asculți muzică bună.