blog      contact

blog

Descoperă Albert’s Place – Hubul social din inima Politehnicii

O perioadă îndelungată, călătoriile, ieșirile, viața vibrantă a orașului au fost puse pe pauză pentru siguranța noastră. Acum, că le putem da din nou play odată cu relaxarea restricțiilor, suntem puși în fața unei alegeri. Unde să mergem?

Vrem un loc care să aibă o energie bună, optimistă, care să ne susțină revederile cu partenerii de business ori cu gașca de prieteni, care să ne îmbie cu preparate delicioase și cu băuturi pentru toate gusturile și momentele din zi.

Pentru toate ocaziile la care ne putem gândi există Albert’s Place. Un restaurant nou, situat în incinta hotelului ibis Bucharest Politehnica, în apropierea Universității Politehnica, la doar 700 de metri de stația de metrou Grozăvești și Petrache Poenaru și la 15-20 de minute cu mașina de centrul istoric al orașului.

Acum că am ajuns, să ne bucurăm din plin!

Albert’s Place este un hub modern, deschis atât pentru oaspeții hotelului, cât și pentru comunitate, un spațiu care ne îndeamnă la relaxare, care ne trezește pofta de a comunica și unde mâncarea bună se servește în ritm cu muzică bună, într-o atmosferă plăcută.

Având la bază un concept multifuncțional, restaurantul este locul unde putem veni la bar pentru a savura un pahar de vin din soiuri locale atent selecționate, unde putem servi snacksuri la orice oră sau putem experimenta oferta de mono-cooking cu specializarea grill.

Mâncare bună, băuturi alese și atmosferă pe măsură

Meniul include atât preparate tradiționale gătite cu ingrediente proaspete de la furnizori locali, cât și o listă cu produse „bestseller”, așa că avem de unde alege. Oferta completă de mâncare și băuturi este disponibilă aici.

Fie că vrem să ieșim cu prietenii, partenerii de afaceri, colegii sau avem în plan un date, datorită designului vesel, primitor, modular, care se continuă în fiecare încăpere, Albert’s Place este potrivit pentru aproape orice ocazie. În plus, dacă este adevărat că dragostea trece prin stomac, iar mâncarea are darul de a mișca inimi, câștiga prietenii și de a alunga supărări, atunci avem nevoie doar de locul potrivit cu „ingredientele potrivite” pentru a ne simți bine, nu? Și atunci, ce ar fi să încercăm experiența unică oferită de Albert’s Place?

Preparatele preferate, savurate și acasă

În meniul Albert’s Place, sigur găsim preparate de care să ne îndrăgostim. Ne putem bucura de ele și acasă, prin opțiunile de Take Away, disponibilă în intervalul 12.00 – 21.00, și Delivery,  disponibilă în același interval pentru vecini (cei care locuiesc în raza unui kilometru de la adresa hotelului).

Ne dăm întâlnire la Albert’s Place?