blog      contact

all

Trăiește experiența ALL - Accor Live Limitless!

Știați că ibis Bucharest Politehnica face parte din lanțul hotelier Accor®, prezent în peste 100 de țări, lider european și mondial în domeniul voiajului, turismului și serviciilor?

10% membrii Accor Hotel

Descoperă bucuria călătoriilor fără griji și economisește 10% la fiecare rezervare în hotelurile noastre prin înscrierea gratuită în programul Accor Live Limitless! Fie că ești în căutarea unei escapade de weekend sau a unei vacanțe mai lungi, noi suntem aici pentru a te ajuta să faci fiecare călătorie memorabilă. Înscrie-te și începe să explorezi lumea în stilul tău!

Ce înseamnă acest lucru pentru tine?

Mai multe beneficii de care te poți bucura în orice oraș din lume în care alegi să îți petreci călătoria la unul dintre hotelurile Accor® care participă la programul ALL.

Cum?

Simplu. Te înscrii gratuit în programul de loialitate Accor®, ți se emite un card, și ai instant acces la o serie de avantaje exclusiviste. Aduni puncte în funcție de nopțile petrecute la hotel și de cheltuielile de cazare și adiționale înregistrate, deschizând ușa către și mai multe servicii și tratament VIP.

Când te înscrii la programul de loialitate, primești automat statutul Clasic:

  • Te bucuri de explozia reducerilor la peste 3.000 de hoteluri începând cu prima rezervare
  • Ai reduceri de până la 25% la peste 70 de parteneri, beneficii dedicate și multe puncte de recompensă
  • Ai acces la vânzări private pe www.all.accor.com
  • Ai check-in online și check-out de mare viteză

Când punctele tale se adună, cardul tău avansează și poți trece de la Clasic la Silver, Gold, Platinum și Diamond, fiecare cu noi avantaje.

Mai multe detalii despre program la: