blog      contact

Bine ai venit în universul ibis Bucharest Politehnica!

Acum că ai ajuns la ibis,

bucură-te de relaxare, de atmosfera vibrantă a acestui nou hub social, de confort atunci când lucrezi în zonele special amenajate sau de o masă memorabilă, la Albert’s Place.

ibis Bucharest Politehnica aduce în România noul design Agora al brandului ibis.

Experiența ta începe de îndată ce intri în Agora social hub cu un decor premium, simplu. Spațiul social te invită să explorezi mai multe zone, la fel cum ai face atunci când vizitezi o casă.
Atenția la detalii, împreună cu materialele industriale, conferă spațiului public un spirit contemporan.
Ca o reflectare a ADN-ului muzical al brandului ibis, hotelul are numeroase elemente inspirate din muzică și oferă oricând o atmosferă plină de viață, bogată în acorduri muzicale.

ibis Bucharest Politehnica este pentru cei care iubesc acea extra atenție!

Avem grijă de fiecare detaliu pentru a te face să te simți ca acasă.
Tot ce trebuie să faci este să te relaxezi și să te bucuri!
ibis Bucharest Politehnica pune la dispoziția ta 158 camere moderne, izolate fonic, cu perdele opace, băi spațioase și paturi foarte confortabile. Patul Sweetbed ™ by ibis este un semn distinctiv al brandului, care garantează un somn de calitate în toate hotelurile din întreaga lume, datorită pernelor sale mari, pufoase, pilote super-moi, saltele de înaltă tehnologie care se adaptează corpului.
Hotelul este ideal atât pentru cei ce călătoresc în scop de afaceri, turiști tineri, familii, cât și pentru oaspeți cu mobilitate redusă.

Centrul de conferințe al hotelului include 4 săli de evenimente cu capacitate de până la 150 de persoane, cu lumină naturală, echipamente tehnice de ultimă generație, zone pentru relaxare și pauze de cafea, acces la terase.

Hotelul beneficiază, de asemenea, de o parcare generoasă, atât interioară, cât și exterioară.
Special pentru tine, ibis Bucharest Politehnica îți propune un concept de restaurant nou și surprinzător, bucătărie internațională orientată pe specialități la grill și o selecție largă de vinuri locale pentru toate gusturile. Alberts’s Place este un loc confortabil unde îți poți petrece timpul întâlnindu-te cu prietenii, citind o carte sau pur și simplu lucrând, în timp ce asculți muzică bună.

despre noi

ibis este mai mult decât un hotel

E un loc în care tradiția ospitalității și a unui zâmbet cald se împletesc armonios cu spiritul modern, dornic de afirmare, și mereu în trend al călătorului contemporan.

Calitatea serviciilor și devotamentul ibis față de clienții săi este rezultatul eforturilor depuse de-a lungul timpului și al experienței dobândite ca urmare a interacțiunilor cu milioane de clienți worldwide. ibis face parte din lanțul hotelier Accor®, prezent în peste 100 de țări, lider european și mondial în domeniul voiajului, turismului și serviciilor.

Primul hotel Ibis a fost deschis la Bordeaux în 1974, iar primul hotel ibis din România a fost deschis în anul 2000.

localizare

ibis Politehnica îți oferă simplitate în accesibilitate.

Suntem singurul hotel de brand de 3* situat în zona de vest a Capitalei.
Ne găsești în inima hubului de afaceri Semănătoarea, în apropierea Universității Politehnica, la 700 de metri de stația de metrou Grozăvești și Petrache Poenaru și la 15-20 de minute cu mașina de centrul istoric al orașului.

galerie foto

Ești gata să pornim în aventura ibis Politehnica?

Parcare
Parcarea este un serviciu cu plată pentru care îți propunem 2 variante: în subteran sau la exterior, în funcție de disponibilitatea hotelului.
Săli de conferință
Centru de conferințe cu 4 săli de evenimente modulare care se pliază oricărui tip de eveniment
Restaurant
Un hub modern, cu un concept surprinzător în care oricine este binevenit
Lounge
Situată în apropiere de intrare, îți asigură tot confortul de care ai nevoie în timp ce te pregătești să faci check in sau check out
Camere
Bar
Este punctul central al tuturor interacțiunilor și impresionează prin utilitatea și eleganța designului său, fiind conceput pentru a oferi acel sentiment de coziness. În plus, aici găsești snacks-uri delicioase accesibile 24/24
Views din camera
Te bucuri de liniște în fiecare dintre cele 158 de camere și de o vedere surprinzătoare asupra orașului
Hotel
Ibis revine la București cu un concept nou Agora, un design modern, viu, surprinzător

atracții din apropiere

Și pentru că știm cât de important e să te bucuri de fiecare moment, vrem să-ți lași grijile deoparte și să explorezi atracțiile din apropiere:

Afi Park
Podul Basarab
Opera Naționala Română
Palatul Cotroceni
Palatul Parlamentului
Grădina Botanică din București
Muzeul Militar Național
Parcul Giulești
Gara de Nord

contactează-ne

Vrei să faci o rezervare?

Dă click pe Rezervă Acum.

Ai întrebări?

Avem răspunsuri.